Хорошковському дозволили купити ще один телеканал

Середа, 19 грудня 2007, 16:27

Антимонопольний комітет надав дозвіл компанії Uvercon Investment Limited на придбання частки в статутному фонді ТОВ "Український медійний ресурс", що забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів.

Про це повідомляє "Телекритика", посилаючись на рішення від 18 грудня 2007 року.

Під час засідання 19 грудня 2007 року Нацрада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензії на мовлення ТОВ "Телестудія "Служба інформації" (телеканал НТН) у зв’язку зі зміною власника.

Згідно із ліцензійною документацією, власниками каналу було ТОВ "Капіталінвест", м. Київ – 100%, а стали: ТОВ "Український медійний ресурс", м. Київ – 99% та компанія "Міндон Холдингз Лімітед", Кіпр – 1 %.

Реклама:

Нагадаємо, 5 жовтня стало відомо, що U.A. Inter Media Group Limited домовилася про опосередковане придбання 60% товариства з обмеженою відповідальністю

Проте не всі експерти оцінювали перспективи погодження цієї угоди в АМКУ оптимістично. Така реакція, на думку "ТК", може бути викликана значною концентрацією медіаресурсів у групі "Інтер", а також публічними твердженнями Валерія Хорошковського, що всі ці ресурси офіційно належать ТОВ "Український медіапроект", який є його власністю.

U.A. Inter Media Group опосередковано володіє 61% акцій Української незалежної ТБ-корпорації (телеканал "Інтер"), 90% Кіно-ТБ (телеканал "Ентер Фільм"), 90% Музика-ТБ (Enter Music), телевізійними каналами К1, К2, Мегаспорт, іншими медіаактивами.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!