Житель Німеччини від жадібності залпом випив літр горілки на митниці

Четвер, 13 грудня 2007, 12:18

Жителеві Німеччини знадобилася термінова медична допомога після того, як він випив залпом літрову пляшку горілки, яку йому не дозволили пронести на борт літака.

Інцидент, як розповіли представники німецької поліції, відбувся в середу в зоні митного контролю аеропорту Нюрнберга. 64-річний громадянин Німеччини, ім'я якого не розголошується, повертався додому в Дрезден після відпочинку в Єгипті. У Нюрнберзі він мав зробити пересадку.

Коли митники виявили в його ручному багажі пляшку горілки, вони запропонували пасажирові або викинути напій, або внести додаткову плату і здати її в багаж. Проте пасажир вибрав третій варіант і, не відходячи від стійки митного контролю, випив вміст пляшки.

Пасажир, за словами поліції, швидко втратив можливість стояти, говорити і здійснювати будь-які інші усвідомлені дії. Злякавшись за здоров'я немолодого чоловіка, митники викликали бригаду лікарів швидкої допомоги, які доставили його в лікарню Нюрнберга. Зараз, уточнили представники поліції, здоров'ю чоловіка нічого не загрожує, очікується, що він зможе вирушити додому в найближчі кілька днів.

Реклама:

У Євросоюзі, США і багатьох інших країнах світу вже більше року діють нові норми провезення рідин в салоні літака. Зокрема, алкоголь допускається проносити на борт в ручній поклажі тільки в тому разі, якщо він куплений у магазині безмитної торгівлі і запакований у спеціальні пакети, розкривати які під час рейсу категорично заборонено.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!