Нафтогаз відзвітував перед Ernst&Young

Четвер, 13 грудня 2007, 15:35

13 грудня у будівлі Міністерства палива та енергетики України відбулася зустріч керівництва Мінпаливенерго та НАК "Нафтогаз України" із представниками аудитора фінансової звітності НАК - міжнародної аудиторської компанії Ernst&Young, а також представниками міжнародних фінансових інвесторів – кредиторів Нафтогазу.

Про це "Економічній правді" повідомила прес-служба Нафтогазу.

Під час зустрічі представники Мінпаливенерго та НАК "Нафтогаз" обговорили з аудитором Ernst&Young та фінансовими інвесторами компанії питання підготовки та публікації консолідованої фінансової звітності компанії та аудиторського висновку за 2006 рік.

Представникам Ernst&Young було передано проект фінансового плану НАК на 2008 рік. Таким чином, формальні підстави для затримки випуску аудитором аудиторського висновку до консолідованої фінансової звітності НАК "Нафтогаз України" за 2006 рік повністю усунено.

Реклама:

Представники Мінпаливенерго та НАК "Нафтогаз" повідомили представників аудитора та інвесторів про зусилля, що докладаються з метою якнайшвидшого ухвалення фінансового плану Нафтогазу Кабінетом Міністрів та висловили впевненість, що таке ухвалення відбудеться найближчим часом.

Голова правління НАК "Нафтогаз" Євген Бакулін повідомив інвесторів про повне виконання компанією у поточному році всіх податкових зобов’язань, а також повне і своєчасне обслуговування НАК усіх кредитних зобов’язань. Так, у грудні поточного року Нафтогаз уже виплатив та виплатить за своїми кредитними зобов’язаннями $67 млн.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!