Ахметов і Пінчук приєдналися до ініціативи Ющенка

Середа, 12 грудня 2007, 10:22 -

Бізнесмени Ринат Ахметов та Віктор Пінчук мають намір взяти безпосередню участь в ініціативі президента України Віктора Ющенка щодо благодійної допомоги багатодітним родинам.

Про це вони заявили під час зустрічі-ланчу глави держави з представниками органів влади та великого бізнесу "Зігрій любов’ю дитину".

"Проблема величезна, проблема системна. Для того, щоб її вирішити, нам усім необхідно об’єднатися: бізнесу, владі і суспільству", – сказав Ахметов.

Він повідомив, що благодійний фонд "Розвиток України" вирішив пожертвувати на такі цілі 15 млн гривень.

Реклама:

Зі свого боку Пінчук у своєму виступі також підтримав ініціативу глави держави, яка, за його словами, "жодним чином не пов’язана з політикою, жодним чином не пов’язана з бізнесом, вона йде від реальних потреб суспільства".

"Коли в суспільстві починають серйозно говорити про доброчинність, це – ознака здоров’я суспільства", – зазначив він.

За словами Пінчука, багатодітні родини є "одними із найголовніших інвесторів в Україну... і для них теж потрібно створити правильний інвестиційний клімат".

Пінчук також повідомив, що візьме участь в ініційованій президентом Віктором Ющенком програмі, приділивши увагу проблемам таких сімей, зокрема житловим, на Дніпропетровщині та в одній із західних областей України.

"Ми бізнесмени, і в чомусь маємо давати приклад політикам. Ми також маємо думати про об’єднання України", – сказав він.

На зустрічі з главою держави також були присутні голови обласних державних адміністрацій та представники великого українського бізнесу, зокрема: Ринат Ахметов, Володимир Бойко, Валентин Ландик, Вадим Новинський, Лев Парцхаладзе, Віктор Пінчук, Валерій Хорошковський, Сергій Тігіпко, Олександр Ярославський та інші.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: