Україна почала "піарити" свій сніг на EuroNews

Середа, 12 грудня 2007, 19:12

Україна запустила на зовнішній інформаційний ринок рекламну кампанію свого зимового туристичного потенціалу.

Про це в інтерв'ю журналістам заявив заступник міністра культури і туризму Михайло Кулиняк, повідомляє Ліга.

Він зазначив, що в рамках рекламної кампанії "Україна запрошує", що стартувала в 2007 році, вже виготовлені п'ятнадцяти- і тридцятисекундні проморолики про зимовий відпочинок "Україна. Для закоханих у сніг".

Демонстрація роликів в ефірі закордонних телеканалів EuroNews і NGC стартує 13 грудня і триватиме до кінця 2007 року.

Реклама:

Заплановано по 80 показів на кожному каналі. У грудневому номері видання Readers Digest уже був опублікований рекламний матеріал із закликом "Україна запрошує".

Видання вийшло накладом 800 тис. екземплярів у Німеччині, 435 тис. - у Франції, 108 тис. - в Італії.

У п'ятьох найближчих закордонних країнах зимову туристичну Україну представлять інформаційно-рекламні матеріали на біг-бордах. Їх розмістять у Загребі і Дубровніку в Хорватії, у Будапешті в Угорщині, у Братиславі в Словаччині, у Варшаві в Польщі й у Празі в Чехії.

На масштабну кампанію "Україна запрошує", покликану формувати туристичний імідж держави, у 2007 році виділили 8,5 млн грн бюджетних коштів.

За словами Кулиняка, це "скромне фінансування", але керівники кампанії докладуть максимум зусиль для того, щоб гідно і на високому професійному рівні репрезентувати на зовнішньому і внутрішньому ринку туристичні продукти України.

"Якщо порівняти з рівнем фінансування туристичної галузі в інших країнах, то ми поки що у фінансовому плані дуже відстаємо, але вдячні державі і за ці кошти. Ми будемо гідно, не якимось кустарним способом представляти Україну за кордоном, і сподіваємося, що у 2008 році держава виділить на фінансування програми суму не меншу, ніж цього року", - сказав Кулиняк.

Рекламно-інформаційна програма "Україна запрошує" розрахована на десять років.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!