Яценюк заборонив знищувати серце Києва

Вівторок, 11 грудня 2007, 11:07

Міністерство закордонних справ заборонило продовження будівництва житлового будинку, розпочате на замовлення МЗС на розі  Десятинного провулка і Пейзажної алеї в Києві, без узгодження з міністерством.

Про це повідомила прес-служба МЗС, передає Обком із посиланням на Українські новини.

Відповідно до наказу екс-міністра іноземних справ Арсенія Яценюка, МЗС скасувало повноваження акціонерного товариства "Українське майно" на керівництво спільною інвестиційною діяльністю зі спорудження будинку, що були закріплені у відповідному договорі.

МЗС скасувало повноваження акціонерного товариства у зв'язку з недотриманням низки положень договору щодо спільної інвестиційної діяльності і широким суспільним розголосом справи.

Реклама:

Відтепер "Українське майно" не може проводити подальші роботи з будівництва житлового будинку від імені МЗС без узгодження з міністерством.

За повідомленнями ЗМІ, будівництво на перетині провулка Десятинного і Пейзажної алеї на замовлення МЗС викликало низку акцій протесту з боку мешканців прилеглих будинків і громадських організацій у зв'язку з вирубкою дерев і розміщенням будівництва на території охоронюваного ЮНЕСКО заповідника "Древній Київ".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!