"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Кличко хоче винести аеропорт "Жуляни" за межі Києва

Понеділок, 10 грудня 2007, 15:34

Блок Віталія Кличка виступає за винесення аеропорту "Жуляни" за межі Києва.

"Зрозуміло, що проект винесення аеропорту - складна процедура й справа не одного дня. Але ми неодноразово відзначали, що аеропорт "Жуляни" - місце підвищеної потенційної небезпеки, а про завтрашній день ми повинні піклуватися вже сьогодні", - відзначив лідер блоку свого імені Віталій Кличко, повідомляє прес-служба блоку в понеділок.

"Ми повинні вчитися на помилках. "Колись у бразильському місті Сан-Паулу фахівці порушували питання винесення аеропорту за межі міста. Влада тоді відмахнулася від них, мовляв, це дороге задоволення. І тільки після гіркого інциденту, коли влітку цього року літак, протаранивши бетонні огородження, виїхав на автотрасу, спричинив пожежу й забрав життя не тільки пасажирів, але й жителів мегаполіса, влада почала замислюватися над масштабним проектом", - підкреслив Кличко.

Нагадаємо, 9 грудня в 2,5 км на захід від злітно-посадочної смуги аеродрому "Жуляни" під час зниження й заходу на посадку впав літак із громадянами Чехії.

Реклама:

На борту літака перебували громадяни Чехії - два члени екіпажа й три пасажири. Всі вони загинули. Небезпечного вантажу на борті не було.

Як відомо, під Києвом розташований ще один аеропорт - "Бориспіль". Це державний міжнародний аеропорт.

"Економічна правда" за матеріалами "Інтерфаксу-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!