Організатора афери "Еліта-Центр" в Україні побачать не скоро

П'ятниця, 2 листопада 2007, 14:23

Міністерство внутрішніх справ прогнозує, що екстрадиція підозрюваного в махінаціях "Еліта-Центру" Олександра Волконського (Олександра Шахова) зі Швейцарії в Україну займе кілька місяців.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"Екстрадиція, як свідчить практика, займе кілька місяців", - повідомив представник прес-служби.

За його словами, це тривала процедура, яка включає підготовку й обробку різних документів.
Як повідомляло агентство, 1 листопада МВС заявило про затримку правоохоронними органами Швейцарії підозрюваного в афері "Еліта-Центру" Волконського.

Реклама:

Підозрюваного - справжнє ім'я Олександр Шахов, 1971 року народження, уродженець міста Кемерево (Росія) -  затримали в аеропорті Женеви (Швейцарія).

Раніше тимчасово виконуючий обов'язки міністра внутрішніх справ, перший заступник міністра Михайло Корнієнко заявив, що затриманий у Росії якийсь Олександр Волконський не причетний до махінацій "Еліта-Центру".

На початку жовтня МВС одержало підтвердження причетності до махінацій "Еліта-Центру" затриманого в Росії громадянина Волконського.

МВС завершило розслідування справи cтосовно підозрюваного в афері "Еліта-Центру", вкладники якої уклали договори участі на паях на будівництво житла на вулиці Отто Шмідта, 34-42 у Києві.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!