"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Київстар" надав можливість відкривати звичайні сайти і PDF

Середа, 24 жовтня 2007, 10:35

Оператор мобільного зв'язку компанія "Київстар" увела для своїх абонентів послугу "Веб-Навігатор", яка дає змогу переглядати інтернет-сторінки безпосередньо на екрані мобільного телефону.

Про це сказано в повідомленні компанії.

Послуга "Веб-Навігатор" дасть змогу переглядати звичайні інтернет-сторінки, а не тільки WAP-сторінки, переглядати й завантажувати документи у форматах PDF, MS Office, читати й відповідати на електронну пошту з мобільного телефону, який підтримує технологію WAP.

Щоб скористатися послугою, потрібно зайти на WAP-портал оператора й вибрати посилання на сервіс "Веб-Навігатор" на основній сторінці порталу.

Реклама:

Після цього абонентові варто ввести адресу інтернет-сторінки, які він хоче відвідати, в адресному полі, розміщеному у верхній частині сторінки.

Інший спосіб застосування USSD-Команди: абонентові варто набрати комбінацію *133# і натиснути кнопку виклику на своєму мобільному.

Після цього абонент одержить повідомлення з посиланням на сторінку послуги на порталі оператора.

Після натискання на напис "Перейти" в WAP-браузері абонента завантажиться сторінка послуги.

USSD-запит - безкоштовний.

Нагадаємо, "Київстар" з 15 жовтня ввів пакети передоплачених хвилин на розмови, SMS і MMS-повідомлення, за допомогою яких абоненти Djuice зможуть здешевити ці послуги зв'язку.

2006 компанія закінчила із чистим прибутком 2 676,69 млн. гривень, збільшивши чистий дохід на 51%, або 2 965,986 млн. до 8 785,094 млн. гривень порівняно з попереднім роком.

У вересні кількість абонентів оператора мобільного зв'язку компанії "Київстар" збільшилася порівняно з серпнем на 1,2%, або на 0,27 млн. до 23,03 млн.

56,51% акцій "Київстар" належить норвезькій телекомунікаційній компанії Telenor, 43,49% - компанії "Сторм", яка, у свою чергу, належить групі компаній "Альфа" (Росія).

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!