Співвласника "Фокстроту" Геннадія Виходцева можуть засудити?

Понеділок, 22 жовтня 2007, 17:05
4 жовтня 2007 року Верховний Суд України відправив у Генеральну прокуратуру постанову, у якій говориться про поновлення слідства по кримінальній справі у відношенні Геннадія Виходцева, одного із трьох власників "Фокстроту".

Про це повідомив віце-президент Союзу адвокатів України Петро Бойко у своєму інтерв'ю газеті "Дзеркало тижня". Він представляє у справі інтереси іншого власника "Фокстроту"  Володимира Шульги. За словами Бойко, не дивлячись на сильну протидію представників правоохоронних органів, стороні заявника вдалося довести свою правоту в судах.

Нагадаємо, що півтора роки тому розгорівся корпоративний скандал серед власників "Фокстроту". Його два співвласники Валерій Маковецкий і Геннадій Виходцев, а також найманий директор Георгій Дигам підробили підписи Шульги на установчих документах одного з регіональних представництв і зробили ряд інших незаконних дій з метою заволодіти часткою третього компаньйона в спільному бізнесі.

Схема була гранично проста: паралельно з реальним ТОВ "Фокстрот", одним із трьох рівноправних засновників якого є Шульга, з'явилася фірма-фантом, що існує лише на папері. Співвласниками ТОВ "Група кампаній "Фокстрот" стали   Маковецький і Виходцев, а також, як плата за розкрадання  активів Шульги, 4% були віддані колишньому менеджерові ТОВ "Фокстрот" Дигаму.

Створення ТОВ "Група компаній "Фокстрот" усіма сприймалася як свого роду концентрація капіталу, але, насправді, вивіскою прикрили банальне шахрайство й злодійство. Шульга довів свою правоту у Верховному Суді України - слідство по діях віце-президента "Фокстроту" Виходцева відновлено.

Реклама:

Як сказав адвокат Петро Бойко, домогтися справедливості заважає жадібність правоохоронної системи, що заробляє гроші на злочині, замість того, щоб боротися із цим явищем. За інформацією із ГПУ справа передана слідчому Генеральної прокуратури України А. Хочунському. Петро Бойко щиро сподівається, що новий прокурор не зробить помилок транспортного прокурора Городничого, рішення Верховного Суду України буде виконано, кримінальна справа буде розслідувано, а всі винні будуть покарані.

"Економічна правда"

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!