МТС буде роздавати кредити

П'ятниця, 7 вересня 2007, 18:21 -

Оператор мобільного зв'язку компанія "Український мобільний зв'язок" (бренд МТС) увела послугу надання кредиту на послуги зв'язку для контрактних абонентів.

Про це повідомила прес-служба оператора.

Послуга "МТС-Кредит" дає змогу користуватися послугами зв'язку при негативному залишку на рахунку абонента.

Кредитний ліміт розраховується автоматично на підставі попередньої історії платежів з урахуванням використання послуг і стажу абонента.

Реклама:

"Створюючи для наших клієнтів додаткові можливості, ми даємо їм упевненість у тому, що не виникне ситуація, коли їхній телефон може бути раптово відключений. Розмови в кредит будуть сприяти збільшенню часу спілкування абонентів", - сказав генеральний директор Українського мобільного зв'язку Павло Павловський.

Всі контрактні абоненти, які користуються зв'язком більше шести місяців, підключені до нової послуги автоматично й безкоштовно.

Як повідомляло агентство, у липні припинився відтік абонентів оператора, який фіксувався протягом 3 місяців із квітня, кількість яких збільшилася порівняно з червнем на 0,1%, або на 0,02 млн. чоловік до 19,83 млн.

6 липня "Український мобільний зв'язок" змінив бренд UMC на МТС.

2006 УМЗ закінчила із чистим прибутком 375 млн. доларів, збільшивши доход на 24% до 1,49 млрд. доларів порівняно з 2005 роком (крім взаєморозрахунків між компаніями в розмірі 10,6 млн. доларів).

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: