"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Тимошенко підписала "транспортні" зобов’язання

Середа, 5 вересня 2007, 15:42

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко підписала зобов’язання перед працівниками підприємств транспортної галузі.

Під час підписання, що відбулося у Жмеринці Вінницької області, вона підкреслила, що будівництво доріг без потужних інвестицій неможливе, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Сьогодні, на жаль, в Україні все відбувається самотужки. Гроші на будівництво доріг зливаються, дороги неякісні", - сказала Тимошенко.

Лідер БЮТ наголосила, що треба будувати автомобільні коридори із залученням країн та інвестиційних підприємств, які мають в цьому зацікавленість.

Реклама:

"З метою максимально ефективного використання географічного положення України та створення сучасної конкурентноздатної транспортної галузі України, слідуючи принципам стратегії національного розвитку "Український прорив", БЮТ взяв на себе низку зобов’язань.

Зокрема, БЮТ зобов’язався забезпечити приріст обсягів перевезення вантажів і пасажирів усіма видами транспорту на рівні не нижчому 10% на рік та реалізувати проекти міжнародних транспортних коридорів.

Також БЮТ зобов’язався протягом наступних 5 років забезпечити повне фінансування будівництва, реконструкції, ремонту, експлуатаційного утримання автодоріг та забезпечити приріст обсягів транзитних перевезень вантажів всіма видами транспорту не нижче 20% на рік.

Крім того, серед підписаних Тимошенко зобов’язань – відновлення особливого статусу залізниці як стратегічної складової транспортного комплексу та звільнення від податку на прибуток та ПДВ підприємства всіх форм власності, які здійснюють пасажирські перевезення на селі.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!