"Наша Україна" вважає, що Кільчицька стала рейдером?

Вівторок, 4 вересня 2007, 11:57

Фракція Блоку "Наша Україна" у Київраді звернулася до президента, прем’єра та голови Київміськдержадміністрації з вимогою негайного звільнення з посади заступника голови
КМДА Ірени Кільчицької.

Така вимога у зв’язку з участю Кільчицької "у протизаконному рейдерському захопленні об’єктів соціальної сфери у Києві" міститься у депутатському зверненні фракції.

"Фракція "Наша Україна” обурена рейдерськими атаками на об’єкти всіх соціальних галузей у Києві, зокрема, освітньої та медичної, яка координується деякими заступниками голови Київської міської державної адміністрації. Початком цієї кампанії стало ініціювання рішення Київради "Про створення медичних територіальних об’єднань", другим поштовхом стала передача всієї освітянської галузі міста з рівня районів під безпосереднє керівництво чиновників міської адміністрації", - сказано у зверненні.

"Останньою крапкою", на думку столичної "Нашої України", стало захоплення приміщення Київської стоматологічної поліклініки по вул. Пимоненка, 10-А "під безпосереднім керівництвом Кільчицької".

Реклама:

Черновецькому "в час до його переобрання з посади" фракція "Нашої України" "пропонує подумати не про прибутки і вузькокорпоративні інтереси, а про свою відповідальність та внести подання на звільнення посадової особи КМДА, причетної до брутального порушення законів та Конституції України".

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!