Бойко запасе на зиму 3 млн. т вугілля

Вівторок, 4 вересня 2007, 16:11 -
Україна до початку опалювального сезону доведе запаси вугілля на складах теплових електростанцій (ТЕС) і теплоелектроцентралей (ТЭЦ) до 3 млн. т.

Про це повідомив міністр палива та енергетики Юрій Бойко на зустрічі з робітниками енергетичних підприємств Сіверодонецька (Донецька обл.) у вівторок в рамках робочої поїздки по перевірці готовності підприємств паливно-енергетичного комплексу Луганської області до опалювального сезону в 2007-2008 р., повідомила прес-служба Мінпаливенерго.

Крім того, глава міністерства завірив, що до початку опалювального сезону обсяг природного газу у власних підземних сховищах газу (ПХГ) України буде доведений до 32 млрд куб. м.

"Зиму ми переживемо. Суспільство може бути спокійно", - підкреслив міністр, додавши, що ремонтна кампанія на підприємствах ПЕК, що знаходяться в керуванні Мінпаливенерго, йде згідно з затвердженими графіками і практично завершена.

Як повідомлялося, запаси вугілля на складах ТЕС і ТЭЦ України з початку серпня 2007 року зросли на 16,8% (на 350,1 тис. тонн) і за станом на 15 серпня 2007 року складають 2 млн. 435,9 тис. т. Обсяги природного газу в підземних сховищах газу (ПХГ) України за станом на 15 серпня 2007 року складають 26,5 млрд куб. м.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: