Підприємці ремонтують Львів

Понеділок, 3 вересня 2007, 18:18

Одразу декілька площ та вулиць у Львові відремонтують за кошти підприємців, які ведуть свою діяльність на прилеглих територіях.

Так, керівництво групи компаній "BEEM" зголосилося на масштабне облаштування площі біля офісного центру на проспекті Чорновола, 57, де компанії мають офіси. За слвоами голови правління з будівництва групи компаній "BEEM" Павла Шутемова, вппродовж міясця на площі організують паркінг на 70 автомобілів, перекладуть сходи та упорядять газони і квітники. Все це обійдеться підприємству у 250 тисяч гривень.

Окрім цього, за кошт 20 підприємців-власників кіосків відремонтують майдачник в одному з мікрорайонів Львова - біля Балатону. Прикметно, що представники міської влади з цим проханням спершу звернулися до дирекції супермаркету "Сільпо", який розташований поруч, однак там їм відмовили.

Реклама:

Та ремонтуватимуть площу підприємці не просто так. Вони сподіваються, що за покращення благоустрою міста їм продовжать договори оренди. Начебто, сприяння у цьому вже пообіцяв директор департаменту економічної політики міськради Олег Синютка.

Нагадаємо, що раніше за свій рахунок підприємці відремонтували одну з доріг у мікрорайоні Сихів.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!