"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Яценюк зустрівся з керівниками провідних інвестиційних фондів CША

Четвер, 27 вересня 2007, 11:01 -

Міністр закордонних справ України Арсеній Яценюк обговорив з керівниками провідних американських інвестиційних фондів питання залучення іноземних інвестицій в Україну.

Зустріч Яценюка з керівниками провідних американських інвестиційних фондів відбулася у приміщенні штаб-квартири інвестиційного банку Bear Stearns Companies Inc. сьогодні у Нью-Йорку.

Міністр наголосив, що уряд України приділяє велику увагу залученню прямих іноземних інвестицій в Україну, зосереджуючись, зокрема, на покращенні регулятивної бази для іноземних інвестицій, реформуванні системи оподаткування, підтримці діяльності виробників високих технологій, реформуванні системи ліцензування та аудиту, покращенні валютних операцій.

Реклама:

У ході зустрічі глава зовнішньополітичного відомства України та представники американських інвестиційних фондів обговорили також питання енергетичної безпеки та енергоресурсів.

Нагадаємо, 23 вересня міністр закордонних справ України Арсеній Яценюк у рамках роботи 62-ої сесії Генеральної асамблеї ООН у Нью-Йорку зустрівся з Державним секретарем США Кондолізою Райс.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: