У Ющенка не радять Азарову обіцяти незмінність тарифів на послуги ЖКГ

Четвер, 27 вересня 2007, 15:55

Перший заступник глави секретаріату президента Олександр Шлапак вважає безвідповідальною заяву першого віце-прем'єра Миколи Азарова про недопущення зростання тарифів ЖКГ у наступному році.

Про це він заявив у четвер на брифінгу у секретаріаті президента.

Останні події

Цушко вирішив, що він скелет держави і закликав голосувати за себе
ICTV презентує "Свободу слова" з Ющенком

"Микола Азаров достатньо мудра людина, аби йому давати поради. Але я вважаю, що сьогодні є безвідповідальним заявляти щось про збереження рівня тарифів ЖКГ, не отримавши їх ключові параметри", - сказав Шлапак.

Реклама:

Також він зауважив, що заява віце-прем'єра з питань ПЕК Андрія Клюєва щодо домовленостей росіян з Туркменістаном про ціну газу для України на кордоні Туркменістану і Узбекистану є передчасною.

"Я не знаю наскільки є перевіреними джерела Андрія Петровича, оскільки вже сьогодні йшло заперечення цієї інформації від наших російських партнерів", - сказав Шлапак.

На питання щодо доцільності участі в брифінгу кандидата в депутати від блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Олексія Кучеренка, Шлапак заявив, що він є "більш фаховим співголовою комісії з розробки концепції регулювання природних монополій, ніж я - і в питаннях ЖКХ, і в питаннях природних монополій".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!