СБУ захопила контрабандні запчастини до БТР, БМП і танків

Вівторок, 25 вересня 2007, 12:04

Митники та співробітники СБУ запобігли контрабандному вивезенню з України комплектуючих до військової техніки на суму близько 280 тис. грн.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Державної митної служби України, у ході митного контролю у пункті пропуску "Ужгород" водій вантажівки пред’явив інспекторам товаросупровідні документи, в яких був зазначений вантаж як "запасні частини до гусеничних тракторів та автомобілів". Зазначений товар переміщувався через митний кордон України в режимі "експорт" до Словаччини однією з фірм міста Шепетівка.

Однак митники вирішили залучити до огляду вантажу експертів Управління СБУ в Закарпатській області та військового спеціаліста.

Як з’ясувалося, деякі запчастини, які заявлялись в документах як деталі до гусеничного трактора, насправді ідентифікуються як запчастини до бронетранспортеру, танків різних моделей та бойових машин піхоти.

Реклама:

Комплектуючі до військової та спеціальної техніки на загальну суму близько 280 тис. грн. вилучено, а відповідні матеріали для подальшого розслідування передано до УСБУ в Закарпатській області.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!