"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Кабмін зняв квоти на вивіз коштовних каменів та металів

Вівторок, 25 вересня 2007, 14:35

Кабінет міністрів виключив з переліку товарів, експорт яких у 2007 році підлягає ліцензуванню й квотуванню, бурштин, діаманти оброблені й необроблені (крім огранених із закінченою фінішною обробкою) і дорогоцінні й напівдорогоцінне каміння (тільки ненанизане, невставлене й незакріплене).

Про це сказано в постанові Кабміну від 19 вересня, повідомляють "Українські новини".

Уряд також скасував квотування експорту платини необробленої, напівобробленої або у вигляді порошку, а також дорогоцінних металів у колоїдному стані, органічних і неорганічних сполук дорогоцінних металів, амальгам (сполуки будь-якого металу із ртуттю) дорогоцінних металів.

Кабмін установив, що квотування експорту відходів і брухту золота здійснюється обсягом 300 кг/рік, а відходів і брухту срібла - 200 кг/рік (раніше квотувався експорт відходів і брухту дорогоцінних металів у цілому із установленою квотою 500 кг/рік).

Уряд залишив незмінним квотування експорту золота необробленого, напівобробленого або у вигляді порошку (80 кг/рік) і срібла необробленого, напівобробленого або у вигляді порошку (1 тис. кг/рік).

Реклама:

Як відомо, постановою від 29 грудня 2006 року Кабмін увів квотування експорту бурштину, діамантів, дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння на 2007 рік.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!