У Януковича побачили, що людина з Секретаріату співпрацює з Коломойським

Середа, 19 вересня 2007, 14:54

У Партії регіонів заявляють, що заступник голови секретаріату президента Ігор Пукшин не має компетенції давати оцінки ініціативам політичних сил з проведення всеукраїнських референдумів.

Про це сказано в заяві партії у відповідь на заяву Пукшина, який назвав ініціативи БЮТ і Партії регіонів щодо референдумів "політичним шахрайством".

"Не йому давати моральну і правову оцінку, тому що ні відповідної правової підготовки, ні моральних принципів у даного "фахівця" в галузі юриспруденції немає", - сказано в заяві.

"Регіонали" заявляють, що згідно з висновками парламентської слідчої комісії про діяльність фірми "Пукшин і партнери", юридичне обслуговування цією фірмою НАК "Нафтогаз України" "носило відверто шахрайський характер".

"Всім відомо, що заступник голови секретаріату президента Пукшин протягом довгого часу "співпрацює" з групою "Приват" - від одержання необхідних підписів до спроб від імені президента робити всілякі "послуги" у судах", - йдеться в заяві.

Реклама:

"Регіонали" також називають юридичні оцінки заступника голови секретаріату президента "Казками Пукшина".

"Подібні заяви "пукшиних і Кº" зайвий раз свідчать про те, що оточення президента спить і бачить, як остаточно узурпувати владу. І проведення будь-яких референдумів - усе рівно, що серпом…по жалюгідних спробах президентської камарильї панувати безмежно", - заявляють у партії.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!