"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

МВС вирішило ліквідувати всі комерційні "присоски"

Четвер, 13 вересня 2007, 10:25

Міністерство внутрішніх справ вирішило ліквідувати всі комерційні підприємства у своїй структурі.

Про це заявив на прес-конференції у Вінниці заступник міністра внутрішніх справ Віктор Суслов, повідомляє УНІАН.

"Ми вирішили, що діяльність таких структур, які є фактично "присосками", є недоцільною для міністерства, тому ми пішли по шляху закриття всіх комерційних підприємств у системі МВС", - заявив він.

За словами Суслова, після ліквідації бізнес-структур у системі МВС всі платні послуги будуть надаватися структурними підрозділами МВС, а виручені від надання цих послуг кошти будуть спрямовані на модернізацію й розвиток підрозділів міністерства.

Реклама:

"У результаті повинні зникнути всі комерційні підприємства в структурі МВС, і корупція навколо них, і поліпшиться фінансування органів внутрішніх справ", - сказав він.

Суслов зазначив, що МВС планує ліквідувати всі підприємства, які надають послуги з оформлення транспортних засобів, термінового виготовлення закордонних паспортів, автомобільних номерів тощо.

Як відомо, раніше неодноразово лунали звинувачення на адресу комерційних структур, створених при МВС, які на платній основі надавали послуги, зокрема, з оформлення закордонних паспортів, автомобільних номерів і таке інше.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!