Тимошенко: Все, що Янукович терміново розпродає, буде повернено

Четвер, 13 вересня 2007, 10:53

Кожне приватизоване в тіньовому режимі підприємство буде повернено державі.

Про це заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко на прес-конференції в Білій Церкві Київської області, повідомили в прес-службі БЮТ.

"На жаль, сьогодні достатньо прискореними темпами продовжується перерозподіл стратегічного майна України Партією регіонів", - сказала вона.

Реклама:

Лідер БЮТ повідомила, що Віктор Янукович, перебуваючи в Івано-Франківській області, за безцінь віддав велике хімічне підприємство Лукор "яке коштує величезні гроші", у власність російських бізнесменів.

"Наш прем'єр з російською компанією практично поклав початок процедурі крадіжки підприємств через додаткову емісію, через знецінення акцій, які знаходяться у держави і на руках у людей", - заявила Тимошенко.

Вона підкреслила, що підприємство "Лукор", так як і "Дніпроенерго", нечесно, в тіньовому режимі переходить з контрольним пакетом акцій у власність представників російського бізнесу.

"Я так зрозуміла, що наш прем'єр-міністр не просто лікувався, а лікувався дуже ретельно, тому що ті люди, які фінансували його лікування і перебування на Алтаї, сьогодні вже практично формують тіньову приватизацію в Україні", - сказала лідер БЮТ.

При цьому Тимошенко попередила прем'єр-міністра і його команду, що "кожне підприємство, яке зараз таким чином, - в тіньовому режимі, з порушенням закону, без якої-небудь плати - забирається його командою і його оточенням, буде обов'язково повернене державі".

"Такі незаконні операції з майном наша команда не допустить і не залишить в такому стані", - сказала вона.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!