Пінчук має намір прийти в Арабські Емірати та Північну Африку

Понеділок, 10 вересня 2007, 14:11

Трубно-колісна компанія Interpipe (Дніпропетровськ) оцінює країни Персидської затоки, зокрема, Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ), Саудівську Аравію, Катар і Північну Африку, а також країни СНД як найбільш перспективні та динамічні ринки в плані зростання обсягів споживання трубної продукції компанії.

Компанія провела маркетингові дослідження, розробила стратегію, правильність якої підтверджується фактичними показниками динаміки зростання продажів за підсумками минулого року і першого півріччя поточного року.

За її даними, в 2006 році розвантаження труб нафтогазового і широкого застосування на ринок країн Персидської затоки зросли майже на 50%, а за підсумками січня-червня 2007 року - на 48%.

Реклама:

У цих країнах працюють крупні державні та приватні нафтові компанії, співпраця з якими вимагає проходження перекваліфікації продукції – їх не задовольняє рівень світових стандартів, що призводить додаткові тимчасові (до дев'яти місяців) - витрати на проходження цього процесу, але після цього компанія отримує можливість для подальшого збільшення обсягів продажів.

Компанія планує розвиток в Казахстані, Узбекистані, Туркменістані, Азербайджані, певною мірою в Білорусі.

Країни СНД і Близький Схід - два ключові регіони, де є перспектива зростання. У визначених компанією напрямах розвитку заплановано збільшення обсягів продажів на Близькому Сході, в Північній Африці, СНД, Європі та країнах НАФТА.

Група Interpipe є четвертою за рівнем потужностей трубною компанією світу, третім у світі виробником і постачальником залізничних коліс, найбільшим у світі постачальником силікомарганцю. На світовому ринку безшовних труб частка Корпорації складає 4,1%, на світовому ринку залізничних коліс - 10%, на ринку марганцевих феросплавів -11,4%.

До складу групи входить ряд виробничих, торгових і сервісних приватних компаній. Сьогодні на підприємствах, що входять до групи, працюють понад 30 тисяч осіб.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!