Секретаріат за проведення слухань щодо проекту Бюджету-2008 тільки в новій Раді

Четвер, 30 серпня 2007, 15:22 -

Секретаріат президента виступає за проведення слухань щодо проекту державного бюджету-2008 тільки у Верховній Раді нового скликання.

Про це на прес-конференції сказала заступник глави Секретаріату, представник президента в Конституційному Суді й Центральній виборчій комісії Марина Ставнійчук.

"Кабінет Міністрів повинен готувати відповідну бюджетну пропозицію, бюджетну резолюцію, готувати всі показники, матеріали до майбутнього бюджету України, але ці матеріали повинна розглядати Верховна Рада вже 6 скликання", - сказала Ставнійчук.

Вона в черговий раз звернула увагу на те, що Рада цього 5 скликання є неповноважною, а отже, рішення, які нею приймаються, - нелегітимні.

Реклама:

"На сьогодні засідання, будь-які інші форми роботи Верховної Ради є нелегітимними, а значить, не можуть бути законними їхні рішення", - сказала вона.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Віктор Янукович виступає за проведення слухань у Верховній Раді проекту державного бюджету на 2008 рік.

Відповідно до бюджетного законодавства, Кабмін повинен розробити проект держбюджету-2008 і внести його на затвердження Верховної Ради до 15 вересня.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: