Полтавські селяни виступили проти свавілля депутатів і МТС

Четвер, 23 серпня 2007, 13:43

21 серпня мешканці села Великі Будища, що на Полтавщині, не дозволили представникам оператора мобільного зв’язку МТС на території села встановити вишку з антеною-передавачем.

Вони були обурені, дізнавшись про те, що днями депутати сільської ради дали дозвіл на монтування вишки.

Як стверджують представники місцевої громадськості, у тому районі села, де планувалося встановити вишку, неподалік знаходяться школа, дитячий садок, будинок-інтернат для пристарілих, амбулаторія, лікарня.

Мешканці Великих Будищ вийшли на місце монтування вишки і не дали можливості представникам компанії МТС розпочати роботи по монтуванню. Крім того, робітники ПАП "Диканське" поставили на тому місці свою важку техніку. Таким чином, монтування вишки так і не розпочалося.

Реклама:

Рішучі захисники написали колективне звернення на ім’я голови Полтавської облдержадміністрації Валерія Асадчева та голови Диканської райдержадміністрації Любові Лелюк. Підписанти переконані, що мають право на безпечне довкілля і повідомили чиновників, що протестують проти порушення своїх прав.

Під час акції протесту селянам не вдалося зв’язатися з головою Диканської РДА Лелюк, яка зараз знаходиться у відпустці. Натомість, заступник голови РДА Віктор Скрипник, почувши по телефону з якого питання йому дзвонять, кинув трубку.

"Економічна правда" за матеріалами "Майдану"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!