"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Черновецький повторно проігнорував Ющенка

Середа, 22 серпня 2007, 15:01

Фракція "Наша Україна" у Київській міській раді звинувачує мера Києва Леоніда Черновецького й підтримуючу його більшість у Київраді в повторному ігноруванні ініціативи президента Віктора Ющенка про впорядкування забудови центру міста.

Про це сказано в повідомленні прес-служби фракції з посиланням на її співголову В'ячеслава Непопа.

"Контрольована мером Леонідом Черновецьким більшість депутатів Київради втретє заблокувала ініційований "Нашою Україною" звіт міського голови про виконання столичною владою указу президента щодо наведення порядку в питанні забудови історичної частини Києва", - сказано в повідомленні.

Непоп зазначив, що Черновецький уникає будь-яких коментарів на цю тему, не бере участь у сесіях Київради, а тільки диригує більшістю за лаштунками.

Реклама:

На його думку, влада Києва боїться звітувати про свої досягнення в забудові міста, а в цей час біля пам'яток архітектури й культури продовжують з'являтися громіздкі багатоповерхівки.

Непоп нагадав, що Ющенко вважає невідкладним ухвалення рішення про впорядкування забудови центру Києва у зв'язку з тим, що Генеральна прокуратура виявила факти порушення законодавства з боку Київради при передачі земельних ділянок у центрі під забудову.

Нагадаємо, у липні президент Віктор Ющенко знову вимагав від голови Київської міської державної адміністрації, мера Києва Леоніда Черновецького й від Київської міської ради навести порядок у виділенні землі під забудову в центрі міста.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!