Ахметов прилетів до президентів України та Польщі на власному літаку

Понеділок, 9 липня 2007, 16:41

У державній резиденції президента Віктора Ющенко "Синєгора" закінчилася зустріч президентів України та Польщі у вузькому колі.

Про це повідомляє "Остров" з посиланням на "Західну інформаційну корпорацію".

Після зустрічі в гетьманському залі почалася розширена зустріч, на якій сторони повинні погодити загальні дії щодо підготовки й проведення в Україні та Польщі Чемпіонату по футболу ЄВРО-2012.

Крім президента Польщі Леха Качиньського, польську сторону представляють, надзвичайний і повноважний посол Республіки Польща в Україні Яцик Ключковскій, міністр спорту Томаш Ліпєц, голова адміністрації президента Польщі Ельжбета Якубяк, перший заступник міністра закордонних справ Павло Коваль, віце-директор бюро іноземних справ канцелярії президента Уршула Дорошевска.

Реклама:

З української сторони, крім президента Віктора Ющенко, у зустрічі взяли участь віце-прем'єр-міністр Микола Азаров, міністр по справах родини молоді та спорту Віктор Корж, заступник голови Секретаріату президента Олександр Чалий, представник президента у Верховній Раді Роман Зварич, керівник Офісу президента Руслан Демченко, заступник міністра закордонних справ Юрій Костенко та посол у Республіці Польща Олександр Моцик.

Також на своєму власному літаку на зустріч прибув народний депутат від Партії регіонів, власник футбольного клубу "Шахтар" Рінат Ахметов.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!