Нікопольський трубний можуть визнати банкрутом

Середа, 4 липня 2007, 14:22

Господарський суд Дніпропетровської області порушив справу про визнання банкрутом Державного підприємства "Нікопольський трубний завод", сказано в оголошенні госпсуду, опублікованому в газеті Урядовий кур'єр від 4 липня.

Відповідно до оголошення, розпорядником майна заводу призначений арбітражний управляючий Олександр Новиков, вимоги кредиторів приймаються протягом 30 днів від дня публікації оголошення.

Як повідомлялося, 14 лютого заступник голови Дніпропетровської обласної держадміністрації Віктор Сергєєв заявив про те, що Дніпропетровська ОДА ініціює приватизацію ДП "Нікопольський трубний завод".

За його словами, причиною такої ініціативи обладміністрації є той факт, що завод має заборгованість по зарплаті обсягом 2,5 млн гривень.

Реклама:

ДП "Нікопольський трубний завод" (Нікополь, Дніпропетровська обл.) створений в 2003 році на базі одного із цехів Нікопольського південно-трубного заводу.

Основною продукцією підприємства є тонкостінні труби з нержавіючої сталі й титану. Дана продукція використовується в різних галузях промисловості, у тому числі авіакосмічної.

Як повідомлялося, у лютому 2007 року Фонд державного майна оголосив переможцем конкурсу із продажу 96,67% акцій Нікопольського південно-трубного заводу (НПТЗ) (Дніпропетровська область) компанію "Транспортно-інвестиційні технології", що контролюється корпорацією "Інтерпайп" Віктора Пінчука.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!