Черновецький вже роздає передвиборчі "петро-павловські" пайки

Середа, 4 липня 2007, 17:09

Київський мер Леонід Черновецький підписав розпорядження про надання одноразової адресної матеріальної допомоги відповідно до рішення більшості депутатів Київради з нагоди святкування Дня святих апостолів Петра і Павла.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу Київміськдержадміністрації.

За словами заступника голови КДМА Ірены Кільчицької, розпорядження ухвалено "з метою додаткового соціального захисту окремих категорій малозахищених верств населення столиці".

Непрацюючим пенсіонерам, розмір пенсійних виплат або допомоги яких не перевищує розміру прожиткового мінімуму для осіб, що втратили працездатність (406 грн), виділять по 100 грн.

Реклама:

Ті, хто на місяць одержує від одного до півтора прожиткових мінімумів (609 грн), одержать по 75 грн, від півтора до двох прожиткових мінімумів (812 грн) - по 50 грн.
По 50 грн виплатять також непрацюючим громадянам, які одержують державну соціальну допомогу, особам, що не мають права на пенсію, інвалідам.

У цілому для надання матеріальної допомоги Головному управлінню соціального захисту населення виділять 30 118,0 тис. грн. Адресатами допомоги стануть 395 тис. киян.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!