"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В Києві з"явиться перший п"ятизірковий готель світового класу

Четвер, 26 липня 2007, 13:27

Найближчим часом відбудеться офіційна церемонія відкриття готелю міжнародної готельної мережі Hyatt International - Hyatt Regency Kyiv - "Свята Софія", який розташований на вулиці Тарасовій, 5, біля Софійської площі в Києві.

Про це в інтерв’ю «Экономическим известиям» розповів Стівен Ансел, генеральний менеджер готелю Hyatt Regency Kyiv, передають Podrobnosti.

"Якщо ми здамо готель в експлуатацію наприкінці поточного місяця, то наприкінці липня вже зможемо вітати перших гостей", - заявив він.

Стівен Ансел підкреслив, що Hyatt Regency Kyiv - перший п’ятизірковий готель світового класу на українському ринку.

Реклама:

Керівник Hyatt Regency Kyiv розраховує на 70% заповнюваність готелю, відзначивши при цьому, що в Європі готелі приносять прибуток при рівні цього показника в 30-50%.

Кажучи про перспективи розвитку мережі в Україні, Стівен Ансел підкреслив: "...я впевнений, що цей готель не буде єдиним Hyatt в Україні. Думаю, що до Євро-2012 нам вдасться відкрити ще один готель".

Як повідомлялося, будівництво готелю проводить ЗАТ "Софія Київ", яке здійснює діяльність на ринку готельних послуг.

Більше 50% акцій компанії "Софія Київ" належить консорціуму "Індустріальна група" (Київ), керівнику активами корпорації "Індустріальний союз Донбасу" (Донецьк). Власниками якої є українські бізнесмени Сергій Тарута та Віталій Гайдук.

У серпні 2005 року Міжнародна фінансова корпорація, що входить до групи Світового банку, підписала угоду з компанією "Софія Київ" про надання їй кредитних коштів на загальну суму 29,5 мільйонів доларів для завершення будівництва готелю в центрі Києва.

Україна - 45-а країна, в якій міжнародна готельна мережа Hyatt International відкриває свій готель.

218 готелів і курортів (більше 90 тис. номерів), розташованих у 44 країнах, діють під торговими марками Hyatt, Hyatt Regency, Grand Hyatt і Park Hyatt. Наразі будуються ще 47 готелів і курортів, включаючи 15 готелів у Китаї.

Hyatt Corporation, що здійснює управління готелями і курортами в США, Канаді і на Карибських островах, і Hyatt International Corporation, що управляє готелями в інших країнах, є дочірніми корпораціями Global Hyatt Corporation, штаб-квартира якої знаходиться в Чикаго.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!