Азаров обурений заявами людей Ющенка

Четвер, 26 липня 2007, 19:24

Перший віце-прем’єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров обурений заявами працівників Секретаріату президента і губернаторів про роботу уряду.

Про це він заявив 26 липня на розширеному засіданні колегії Державної податкової адміністрації України, присвяченому підбиттю підсумків роботи податкової служби за перше півріччя, передає УНІАН.

За словами Азарова, говорити, що політична криза не відбивається на зборі податків і дотриманні платіжної дисципліни, - "це означає нічого не розуміти в цьому, означає на біле говорити чорне".

Зокрема, Азаров обурений тим, що, не очікуючи офіційного оголошення початку виборчої кампанії, посадові особи, зокрема Секретаріату Президента, виступають в ЗМІ з різними заявами.

Реклама:

"Якісь заступники глави Секретаріату президента, якісь начальники підрозділів Секретаріату президента, губернатори у нас стали виступати з якимись непродуманими заявами. Все це, безумовно, впливає на економічну ситуацію і на економічну стабільність. Їм би треба було рот на замок і займатися тією справою, якою вони повинні займатися по своїй службі. Вони не політичні фігури і не політичні діячі. З екранів телевізорів не сходять", - наголосив Азаров.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!