Черновецький до Євро-2012 понабудовує "павільйонів очікування"

Середа, 25 липня 2007, 17:37

За дорученням київського мера, до 2012 року столична влада обладнає всі зупинки громадського транспорту сучасними павільйонами очікування.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації.

Поки ведеться робота з заміни застарілих комплексів зупинок у центрі міста, як повідомив прес-службі КМДА перший заступник голови адміністрації Денис Бас.

За його словами, на столичних вулицях розміщені 3127 зупинок пасажирського транспорту, 44% з них не обладнані павільйонами очікування.

Реклама:

Він зазначив, що за чотири роки їх обладнають сучасними зупинними комплексами і замінять застарілі павільйони очікування.

За інформацією, наданою Басом, уже ведеться робота із заміни зношених павільйонів у центральній частині міста.

Також він заявив, що всі нові зупинні комплекси зроблені з нових матеріалів і за сучасними технологіями.

"Дослідний зразок нового павільйону комунальне підприємство "Київпастранс" тимчасово установило на Софіївській площі.

"Стінки павільйону будуть виготовлятися з прозорого спеціального скла, а дах - з тонованого скла. Пасажири міського транспорту, що чекають на зупинці, буду захищені і від вітру, і від сонячних променів", - сказав він.

До того ж, як пообіцяв Бас, із впровадженням інтелектуальної системи спостереження за транспортом, найближчим часом на зупинках з'являться електронні табло, на яких буде показано час прибуття автобуса чи тролейбуса.

Також, за інформацією комунального підприємства "Київпастранс", компаніями, що займаються облаштуванням і утриманням зупинок комунального транспорту в центральній частині міста, буде виготовлено й передано в користування КП "Київпастранс" 45 кіосків із продажу проїзних квитків.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!