"МТС-Україна" пропонує нові тарифи

Середа, 25 липня 2007, 18:35

ЗАТ "Український мобільний зв'язок" запустило нові тарифні плани під брендом "МТС-Україна".

Про це заявив генеральний директор УМЗ Павло Павловський на прес-конференції в середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Основним принципом нових тарифів є стимулювання користування", - сказав він.

За словами Павловського, зокрема, тарифна пропозиція "Перший" передбачає оплату першої хвилини зв'язку усередині мережі в розмірі 0,1 грн., а наступних хвилин - у розмірі 0,03 грн.

Реклама:

Перша хвилина розмови з абонентами інших операторів буде коштувати 0,95 грн., наступні - 0,5 грн.

Тариф "Вільний " передбачає рівну плату за дзвінки на номери всіх операторів по всій території України. Перша хвилина розмови буде коштувати 0,75 грн., наступні - 0,35 грн.

Обидва тарифи будуть доступні як контрактним, так і пріпейд-абонентам. При контрактному підключенні відсутня плата за з'єднання і передбачається абонплата 0,5 грн./день. При предоплаченому користуванні передбачається плата за з'єднання 0,27 грн.

Крім того, повідомив Павловський, компанія ввела дві контрактних пропозиції - "МТС Безлімітний" і "МТС Безлімітний Легкий".

Перша передбачає надання 4000 хвилин розмови на номери всіх українських операторів за 390 грн. на місяць із платою за з'єднання 0,1 грн., друга - 1000 хвилин за 210 грн. на місяць із платою за з'єднання 0,15 грн.

УМЗ також представила свій оновлений WAP-портал.

Як відомо, 6 липня компанія заявила про старт впровадження бренду МТС в Україні.

ЗАТ "УМЗ" - 100%-а дочірня компанія ВАТ "Мобільні ТелеСистеми" (Росія). Мережа оператора охоплює більш 95% території України, на якій проживає 99% населення.

Кількість абонентів компанії за оцінками AC&M Consulting у червні знизилася на 3% і склала 19,81 млн. Компанія посідає друге місце (ринкова частка 38,6%) на ринку мобільного зв'язку в Україні.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!