"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Черновецкий для кожного будинку зробить електронний паспорт, щоб контролювати

П'ятниця, 20 липня 2007, 17:10

Київський міський голова Леонід Черновецкий ініціює введення електронних паспортів для контролю за якістю надання комунальних послуг. Такі паспорти планується розробити для кожного житлового будинку.

Про це Черновецкий повідомив у п'ятницю на прес-конференції, по закінченні наради з питання підготовки житлового фонду Києва до роботи в осінньо-зимовий період.

"Ми зробимо електронний паспорт на кожен житловий будинок, щоб я міг контролювати кожного зі своїх підлеглих на предмет виконання ними їхніх обов'язків", - відзначив Черновецкий.

Зокрема, за його словами, зараз розробляються чотирирічні програми як з ремонту газових мереж міста, так з ремонту трубопроводів "Київводоканалу" і з ремонту комунальних мереж.

Реклама:

У ході наради мер також доручив профільним підприємствам укласти договори з кожен киянином на надання послуг на водо-, теплозабезпчення та забезпечення електроенергією.

Черновецкий прогнозує, що майбутній осінньо-зимовий період пройде "так само вдало, як і минулий". За його словами, для цього в міста є всі можливості.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!