"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ще один завод Ахметова збанкрутував

Четвер, 7 червня 2007, 19:07

Оголошено конкурс з відбору експерта-оцінювача для проведення оцінки активів підприємства-банкрута ВАТ "Єнакіївський коксохімічний завод".

В офіційній інформації філії Державного господарського управління Агентства з питань банкрутства в Донецькій області зазначається, що пропозиції потенційних учасників приймаються протягом 23 календарних днів з моменту публікації - до 29 червня.

При цьому пояснюється, що конкурсні пропозиції будуть розглянуті після 9 липня.

У 2006 році "Єнакіївський коксохімічний завод" збільшив виробництво коксу на 65,5% - до 765 тис. тонн. Підприємство входить до групи СКМ Ріната Ахметова і спеціалізується на виробництві коксу та продуктів переробки вугілля.

Реклама:

Нагадаємо, що раніше рішенням суду було оголошено банкрутом Свердловський машинобудівний завод, також підконтрольний Рінату Ахметову.

Позивачем у справі виступила торгово-промислова компанія "Укрвуглемаш" (зараз - ЗАТ НПК "Гірські машини"), співвласником якої також є Рінат Ахметов.

Голова профкому Свердловського машзаводу Олександр Петручик тоді заявив, що рішення суду стало логічним завершенням спланованого власником штучного доведення заводу до банкрутства.

"Економічна правда" за матеріалами "Остров", "Дєло"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!