"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У бюджеті з`явилася діра в майже 3 мільярди гривень

Середа, 30 травня 2007, 19:18

На 29 травня Державна податкова адміністрація недовиконала травневий план податкових надходжень на 29,3% (на 2 млрд. 799,7 млн. грн.), план січня-травня - на 7,3% (на 778,8 млн. грн.).

Про це повідомляється на офіційному сайті Державного казначейства.

Так, за даними Держказначейства, на 29 травня ДПАУ мобілізувала до загального фонду Державного бюджету 22 млрд. 709,9 млн. грн. при плані 24 млрд. 505,4 млн. грн. Сума, направлена до Держбюджету податковими органами в травні (на 29 травня), склала 5 млрд. 332,7 млн. грн. при плані 7 млрд. 543,6 млн. грн.

Перший заступник глави Секретаріату Президента Олександр Шлапак сьогодні в інтерв`ю газеті "Экономические известия" повідомив, що ДПАУ звернулася до Міністерства фінансів "з проханням скоротити план надходжень у травні майже на мільярд" (поки що невідомо, чи погодився Мінфін з таким коригуванням плану податкових надходжень).

Реклама:

На початку травня голова ДПАУ Анатолій Брезвін повідомляв, що Податкова адміністрація подала до Мінфіну пропозиції щодо зміни планових показників збору податкових платежів у розрізі окремих місяців, а також планових надходжень платежів по окремих регіонах.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!