Яценюк запевнив американських бізнесменів у стабільності інвестиційного клімату

Четвер, 3 травня 2007, 13:02

Міністр закордонних справ України Арсеній Яценюк завірив представників американського бізнесу в тому, що внутрішньополітична ситуація в країні не вплине на рішення уряду з приводу завершення стратегічно необхідних для України проектів і подальшому зміцненню національної інвестиційної інфраструктури.

Як повідомив керівник прес-служби МЗС Андрій Дещиця, про це мова йшла на зустрічі міністра зі членами Українсько-американської ради з питань бізнесу, що відбулася під час його першого візиту в США як глави зовнішньополітичного відомства.

Яценюк під час виступу перед американськими бізнесменами відзначив, що одним з головних зовнішньополітичних пріоритетів України є вступ у Світову організацію торгівлі (СОТ).

Він підкреслив відкритість позиції України в питаннях подальшого посилення двосторонніх комерційних відносин і підкреслив важливість конструктивного співробітництва з діловими та фінансовими колами США.

Реклама:

Міністр також зустрівся зі членами Комітету США-ЄС із питань України, до складу якого входять такі відомі американські політичні та державні діячі як Збігнєв Бжезинський, Брент Скроуфорт, Стівен Пайфер, Януш Бугайський і Кейт Сміт.

Сторони обговорили актуальні питання європейської безпеки, євроатлантичного співробітництва, шляхи співробітництва між Україною та США в рамках реалізації європейських та євроатлантичної мети України.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!