"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Фрадков вірить у створення загального енергетичного ринку СНД на зустрічі в Ялті

П'ятниця, 25 травня 2007, 11:16

Прем'єр-міністр РФ Міхаіл Фрадков розраховує, що угода про формування загального електроенергетичного ринку СНД, яку планується підписати на засіданні ради глав урядів у п'ятницю в Ялті, дозволить забезпечити надійність електропостачання й оптимізувати використання енергоресурсів на просторі СНД.

"Сьогодні на засіданні ради глав урядів у Ялті ми з колегами збираємося обговорити і прийняти більше 20 документів. Вони спрямовані як на посилення взаємодії між нашими країнами, так і на рішення цілком конкретних завдань життєдіяльності Співдружності", – сказав Фрадков журналістам після прибуття до аеропорту Сімферополя в п'ятницю.

Серед економічних питань він звернув увагу на заплановану до підписання угоду про формування загального електроенергетичного ринку в Співдружності, що "дозволить підвищити обсяги торгівлі електроенергією, забезпечити надійність електропостачання та оптимізувати використання паливно-енергетичних і гідроенергетичних ресурсів".

"Підготовлені також документи, що стосуються спільних заходів у галузі боротьби зі злочинністю та незаконним оборотом наркотичних коштів, а також із попередження проникнення і поширення грипу птахів на території держав – учасників СНД", – відзначив російський прем'єр.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!