"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Підготовка Податкового кодексу завершена - Ющенко

Середа, 23 травня 2007, 12:16

Президент Віктор Ющенко заявляє, що робота з розробки Податкового кодексу, що радикально вирішить більшість проблем фіскальної сфери, завершена.

"Завершена розробка принципово нового Податкового кодексу, який, я впевнений, враховує абсолютну більшість пропозицій, винесених інвесторами як національними, так і міжнародними", - заявив президент у ході зустрічі з іноземними інвесторами та представниками дипкорпусу в середу в Києві.

За його словами, цей кодекс розв'яже такі питання як формування, адміністрування ПДВ, поширення політики ПДВ на підприємства з річною діяльністю, мінімізація податку і розширення податкової бази, та інші питання.

"Там ми знайдемо відповіді на більшість проблем, що у нас виникали у відносинах щодо режиму роботи зон вільної торгівлі та пріоритетних інвестиційних зон, будуть дані чіткі роз'яснення на рівні законів у сфері відносин з інвесторами", - заявив Ющенко.

Реклама:

За його словами, це радикальний документ, що, на його думку, буде доюре оцінений інвесторами.

"Впевнений, що в новоскликаному парламенті проходження цього законопроекту займе небагато часу, і ринок України отримає надзвичайно важливий для своєї діяльності документ", - підкреслив президент.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!