Київ "заборгував" Запоріжжю 30 млн. грн.

Понеділок, 21 травня 2007, 10:55 -

Виконавчий комітет Запорізької міської ради стурбований недофінансуванням з державного бюджету 30 млн. грн., запланованих на виконання міських програм.

Про це сказано в повідомленні прес-служби мерії.

"Запорізький виконком міської ради стурбований тим, що центральні органи влади до цього часу не провели розподіл державних субвенцій між містами й регіонами", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що Запоріжжя одним із перших надало проекти, кошториси й всю необхідну документацію для фінансування ремонту й реконструкції цілого ряду об'єктів житлово-комунального господарства, зокрема модернізації ліфтового господарства, заміни тепломереж, будівництви 44-квартирного будинку для відселення жителів старих будинків на Павло-Кічкасі, продовження реконструкції центральних очисних споруд (ЦОС-1).

Реклама:

У зв'язку з цим міський голова Запоріжжя Євген Карташов у п'ятницю, 18 травня, обговорив ситуацію з віце-прем'єр-міністром України з питань будівництва, архітектури й ЖКГ Володимиром Рибаком.

Відповідно до повідомлення, в 2005 році, у зв'язку із затримкою фінансування, роботи із заміни теплотрас довелося проводити вже після початку опалювального сезону.

Як повідомляло агентство, Запорізька міська рада прийняла бюджет Запоріжжя на 2007 рік з доходами 1,45 млрд. грн. і видатками 1,444 млрд. грн.

У Запоріжжі проживають 806,9 тис. чоловік.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: