Педерсен очолив пивний бізнес Ахметова

Середа, 16 травня 2007, 17:49

Колективу групи "Сармат" представлено Йорна Педерсена, який стане новим генеральним директором цієї пивної компанії.

Про це "Економічній правді" повідомила прес-служба компанії.

До цього Педерсен протягом 4-х років займав позицію директора компанії Carlsberg Хорватія.

До виконання своїх обов'язків в "Сарматі" він приступить після завершення всіх формальностей, пов'язаних з роботою іноземців в Україні.

Реклама:

Нинішній генеральний директор компанії, Сергій Калінін очолює компанію "Сармат" до 1 червня, а потім залишає свій пост у зв'язку із закінченням контракту.

"Завдання, які стояли перед менеджментом, за ці 2 роки виконано в повному обсязі. Результат одержав позитивну оцінку з боку власника. Та система продажів, яка була вибудувана за цей час, буде використатися в повному обсязі й надалі", - говорить Ілля Челікіді, голова спостережної ради ЗАТ "Сармат".

Челікіді повідомив, що сьогодні перед групою стоять нові завдання.

"Нова стратегія, яка буде розроблена командою "Сармат" на чолі з Йорном Педерсеном, забезпечить рішення цих завдань, але вже зараз можна сказати, що фокус цього етапу розвитку групи "Сармат" - удосконалення системи маркетингу, тісніша робота зі споживачем, насамперед у базових регіонах групи", - повідомив він.

Нагадаємо, група "Сармат" входить до складу компанії СКМ, власником якої є український бізнесмен-мільярдер, народний депутат від Партії регіонів Ринат Ахметов.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!