Черновецький розбереться з самовільною забудовою

Вівторок, 6 березня 2007, 15:46

У столиці створено комісію з перевірки будинків та споруд, побудованих самовільно або з порушенням технічних умов на розміщення об'єктів в охоронних зонах інженерних мереж.

Відповідне розпорядження підписав голова Київської міської державної адміністрації Леонід Черновецький, повідомляє Ліга.

Як повідомив перший заступник голови КМДА Денис Басс, дана комісія разом з АЕК "Київенерго", ВАТ "Київгаз" та ВАТ "АК "Київводоканал" протягом трьох місяців не тільки перевірить і документально зафіксує спірні будинки, а й одночасно буде робити все необхідне для приведення в належний стан територій в охоронних зонах інженерних мереж.

"Фахівці подбають і про можливості експлуатації, ремонту та реконструкції вже існуючих інженерних мереж (теплових, водопровідних, каналізаційних, кабельних і газових), котрі прокладені на зазначених землях або біля них", - додав Басс.

Реклама:

Зібрані матеріали впорядкує управління з питань надзвичайних ситуацій. Пропозиції щодо приведення до належного стану інженерних мереж в охоронних зонах меру Києва нададуть через 10 днів після закінчення роботи комісії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!