life:) спростував інформацію про свій дефолт

Понеділок, 5 березня 2007, 11:39

Оператор мобільного зв'язку "Астеліт", що працює в Україні під ТМ life:), спростував
інформацію про оголошення дефолту по непогашеній довгостроковій заборгованості.

За даними "Астеліт", на сьогодні у оператора немає зобов'язань по виплатах.

Як повідомили в прес-службі "Астеліт", зараз компанія і більшість кредиторів знаходяться в процесі реструктуризації позички, отриманої в 2006 році.

"Ці дії цілком підтримуються гарантійним листом, підписаним обома акціонерами компанії, у якому говориться про їхню готовність інвестувати додаткових $300 млн.", - заявила Оксана Рудюк, начальник PR-департаменту life:).

Реклама:

"Виплати "Астеліту" по основній частині синдикованого кредиту почнуться в грудні 2008 року. Сьогодні в нас немає абсолютно ніяких зобов'язань по виплатах, тому ми відповідно не можемо знаходитися в ситуації дефолту", - зазначила Рудюк.

За її словами, ситуація дефолту виключається, оскільки компанією були отримані дозволи на відстрочку виконання зобов'язань з боку агентів по обслуговуванню кредиту. "Крім того, з боку кредиторів не надходили вимоги щодо дострокового погашення кредиту", - підкреслила вона.

"Астеліт" надає послуги стільникового зв'язку в стандарті GSM 1800 під торговельною маркою life:) із січня 2005 року. За офіційними підсумками січня 2007 року оператор обслуговує 5,74 млн. чоловік.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!