Здійснено теракт проти евакуаторів Черновецького

Понеділок, 5 березня 2007, 15:49

У Києві невідомі здійснили спробу підірвати комунальні автомобілі-евакуатори.

Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на заступника голови КМДА Ірену Кільчицьку.

За даними Кільчицької, днями о 23.30 невідомі кинули пляшки з запалювальною сумішшю на штрафмайданчик, де разом із автомобілями "ночують" 24 комунальних евакуатори. Один такий вибуховий пристрій загорівся на крановій установці, два інших - на платформі евакуатора.

Водночас охорона служби вчасно побачила пожежу і негайно її ліквідувала, повідомила заступник голови КМДА.

Реклама:

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце інциденту, встановила, що у скоєні злочину участь брали троє осіб, імена яких наразі невідомі, зазначила Кільчицька.

Цей інцидент вона пов’язує з тим, що київська влада розпочала боротьбу з правопорушеннями водіїв та із заторами на дорогах.

"Після того, як ми почали вводити цивілізовані, прийняті в усьому світі норми боротьби з правопорушеннями водіїв та із заторами на дорогах, нам одразу почали «вставляти палки в колеса", - зауважила, зокрема, Кільчицька.

"Після того, як ми закупили додаткові евакуатори й запустили їх у роботу, якими тільки методами не намагалися з нами боротися: і правовими (але ми виграємо суди!), і психологічними (які тільки vip-персони не телефонували з проханнями не брати з них штраф за незаконно припарковані машини), і тепер ось вдались до хуліганських…", - заявила заступник голови КМДА.

Проте, на її думку, "ментальність наших людей усе ж змінюється на краще, які усвідомлюють: порушив порядок, створив незручності іншим - плати штраф".

Це правило без винятку діє в Києві для водіїв як запорожців, так і мерседесів, додала Кільчицька.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!