В Кіровограді рейдери підпалили хату пікетувальника

П'ятниця, 30 березня 2007, 20:25

Сьогодні в Кіровограді намагалися спалити сім’ю Юрія Тисленка, одного із пікетувальників, які уже 6 місяців поспіль борються з рейдерами, які захопили приміщення ЗАТ "УТП Кіровоград".

Безпрецедентний випадок стався сьогодні в Кіровограді. О першій годині ночі невідомі розбили камінням вікна у квартирі Юрія Тисленка – начальника служби охорони "УТП Кіровоград".

У розбите вікно спальні, де спала десятирічна дитина пана Тисленка була закинута літрова пляшка із запалювальною сумішшю. За щасливою випадковістю, ніхто не постраждав. За словами десятирічного Юрка, п’ятикілограмове каміння не долетіло до його ліжка лишень пів метра, а запалювальна суміш розлилася по всій кімнаті.

Батько дитини, Юрій Павлович Тисленко пояснив, що це не перша спроба залякати його, але якщо раніше це були спроби підкупу та залякування, то сьогодні люди Іванченка перейшли до фізичного насилля. "Я не розумію при чому тут мої діти, в чому вони винні і чому в нашому місті можуть відбуватися такі речі", - каже Тилсенко. 

Реклама:

Він згадує, що впродовж шестимісячного пікетування в правоохоронні органи повідомлялося про залякування та можливу фізичну розправу. Але крім обіцянок розібратися і захистити трудовий колектив від звірств загарбників ніяких дій не виконується. "Повна бездіяльність", - жаліється пан Тисленко.

Голова правління ЗАТ "УТП Кіровоград" Микола Губарєв від імені трудового колективу звертається до президента, прем’єр-міністра, міністра МВС, Генеральної прокуратури та до працівників ЗМІ з вимогою припинити свавілля і відвертий бандитизм у Кіровограді.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!