НКРЗ видала ряд ліцензій

Четвер, 29 березня 2007, 18:58 -

Національна комісія з питань регулювання зв'язку (НКРЗ) видала ряд ліцензій на здійснення діяльності в сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом України.

Як повідомляється на офіційному веб-сайті НКРЗ, ліцензію на надання міського беспроводного зв'язку з використанням технології CDMA на території Києва, Київської, Чернігівської, Вінницької та Житомирської областей терміном до 24 серпня 2012 року видана СП ТОВ International Telecommunication Company (ITC, ТМ "CDMA Україна", Київ).

Комісія також видала ліцензії ТОВ "Комтел" і ТОВ "Лінком-2000" (обоє - Київ) терміном на п'ять років на надання фіксованого міжнародного зв'язку з використанням винятково технології IP на всій території України.

П'ятирічна ліцензія на надання фіксованого міського зв'язку з використанням винятково технології IP у Вінниці та Вінницькій області видана ТОВ "Вінтелепорт" (Вінниця).

Реклама:

Крім того, НП "Ольга плюс" одержало ліцензію терміном на п'ять років на користування радіочастотним ресурсом смуги радіочастот для широкосмугового радіодоступу (радіозв'язок у системі передачі даних з використанням шумоподібних сигналів) на території Дніпропетровська.

П'ятирічна ліцензія на радіорелейний зв'язок видана НП "Інфокомсервіс" на території Закарпатської області.

ТОВ "Сота плюс" видано десятилітню ліцензію на користування радіочастотним ресурсом України для мультисервісного радіодоступу (радіозв'язок у багатоканальних розподільних системах для передачі і ретрансляції телевізійного зображення, передачі звуку та цифрової інформації) на території Києва та Миколаївської області.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: