Черновецький пообіцяв не закривати Житній ринок

Вівторок, 27 березня 2007, 19:53

Дати грошей не ремонт - переконували депутатів та особисто мера Черновецького працівники та адміністрація Житнього ринку. Насамперед ідеться про заміну даху.

Поки чекали на мера, його заступниця часу не гаяла. Ірена Кільчицька сама робила вказівки новій директорці ринку щодо облаштування фасаду будівлі.

Леонід Черновецький зізнається присутнім: він постійний клієнт Бесарабського та Володимирського ринків. На Житній його привели справи міські. Він потребує перекриття даху та осучаснення. У базару таких коштів немає. Хоча за два місяці надходження зросли більш як у чотири рази. Це при тому, що орендна плата для торгівців залишилася незмінною. Однак, реалізаторів турбує не стільки питання вартості оренди, скільки збереження своїх торгових місць.

На перекриття даху потрібні півтора мільйони гривень. Після оглядин Леонід Черновецький запевнив нове керівництво ринку: гроші місто дасть. У бюджеті на наступні півроку їх закладуть. Впевнений Черновецький у тому, що й порозуміння знайде у своїх колег-депутатів.

Реклама:

Черновецький запевнив усіх, що за його влади ринок не закриють, навіть під час ремонту його не закриватимуть. До того ж розвіяв тутешній міф про знищення ринку і зведення на цьому місці нового мікрорайону.

"5 канал"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!