"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Міттала стверджують, що напіввагони "розкрадають" на "Укрзалізниці"

П'ятниця, 23 березня 2007, 17:07

Як повідомила прес-служба ВАТ "Міттал Стіл Кривий Ріг", "Укрзалізниця" дещо спотворила інформацію щодо розкрадання напіввагонів на цьому підприємстві.

"Щодоби на під'їзні колії ВАТ "Міттал Стіл Кривий Ріг" прибуває й вибуває близько 700 вагонів, з яких 60% є власністю "Укрзалізниці", - говориться в повідомленні. - Сьогодні (23 березня 2007 р. – "ЕП") на ВАТ "Міттал Стіл Кривий Ріг" було складено протокол, в якому зафіксовано, що на території підприємства в цей час знаходиться 202 розукомплектованих напіввагона".

Як зазначає прес-служба, в протоколі зазначено, що 144 з цих напіввагонів прибули на ВАТ "МСКР" у розукомплектованому виді, тобто прийшли в непридатність в дорозі, в зоні відповідальності "Укрзалізниці", і лише 43 вагона були розукомплектовані на самому підприємстві.

Протокол підписали обидві сторони, у тому числі заступник начальника головного керування вагонного господарства "Укрзалізниці" А. Ф. Гаврилюк.

"Дирекція по транспорті ВАТ "Міттал Стіл Кривий Ріг" вживає всіх заходів для охорони вагонів, що прибули на підприємство. На території ВАТ "МСКР" вагони, які можна відновити, ремонтують, перш ніж знову відправити в дорогу", - говориться в повідомленні прес-служби "Міттал Стіл Кривий Ріг".

Реклама:

"Однак прибулих з дороги розукомплектованих вагонів стає все більше. От чому на ВАТ "МСКР" розраховують, що "Укрзалізниця" зі своєї сторони буде вживати всіх можливих заходів для охорони вагонів і напіввагонів і їхнього своєчасного ремонту", - повідомляє прес-служба.

Як вже повідомлялося, "Укрзалізниця" оприлюднила інформацію про те, що на ВАТ "Міттал Стіл Кривий Ріг" зібралося близько 200 розукомплектованих напіввагонів, які розкрадалися внаслідок відсутності належної охорони на території комбінату.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!