Янукович розповів Ющенку про таку і не таку статистику

Понеділок, 19 березня 2007, 15:38

Прем`єр-міністр Віктор Янукович відкидає звинувачення президента Віктора Ющенка у необ’єктивності статистичних даних розвитку економіки.

Про це Янукович заявив у понеділок під час політичних консультацій у Секретаріаті президента.

"Для того, щоб робити висновки, наприклад, як працює виконавча влада, як працює уряд, якщо ця тема сьогоднішнього дня, то це не той стіл, який може зробити ці висновки", - сказав Янукович

За його словами, підведення підсумків розвитку економіки України у 2006 році відбудеться на засіданні уряду в середу, 21 березня.

Реклама:

"Ми будемо там говорити все те, що відбулось у 2006 році, будемо робити висновки, як не повторити тих помилок, які відбулись у 2006 році, у тому числі й уряду, який працював у першому півріччі (йдеться про уряд Юрія Єханурова) і в другому півріччі", - додав прем’єр.

Янукович закликав до об’єктивної та справедливої оцінки діяльності уряду.

"Тому я відкидаю будь-які спроби казати про те, що статистика у нас не працює чи вона не така. У когось вона була така, а у когось - не така. Чому коли вона була така - відбулось таке падіння економіки, чому комусь хочеться бути, як кажуть, білим і пухнастим, а когось ображати?" - поцікавився він.

Керівник уряду закликав учасників політичних консультацій зняти питання про оцінку діяльності уряду з розгляду на сьогоднішніх політичних консультаціях.

"Якщо почнеться обмін (образами), це не дасть позитиву, і тоді круглий стіл не має ніякого сенсу", - наголосив Янукович.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!