Київрада вирішила розслідувати ситуацію з ФК "Арсенал"

П'ятниця, 16 березня 2007, 14:44

Київська міська рада вирішила розслідувати ситуацію з футбольним клубом "Арсенал". Таке рішення депутати Київради прийняли на сесії в четвер.

Із цією метою Київрада вирішила створити робочу групу, у яку ввійде по одному депутату від кожної фракції Київради.

Зокрема, група повинна вивчити ситуацію із проведеними аукціонами із продажу частки комунальної власності (80%) у статутному фонді клубу.

Київрада доручила робочій групі вивчити ситуацію і за підсумками роботи внести пропозиції на розгляд Київради протягом місяця.

Реклама:

Київ має намір ініціювати банкрутство ФК "Арсенал".

2 березня Головне управління комунальної власності Київської міської державної адміністрації втретє не змогло провести аукціон із продажу своєї частки комунальної власності (80%) у статутному фонді футбольного клубу "Арсенал".

За даними управління на 30 червня 2006 року, балансова вартість основних фондів клубу склала 298 тис. гривень, а його стартова ціна на аукціоні становить 700 тис. гривень.

У той же час дебіторська заборгованість клубу склала 2,35 млн гривень, кредиторська – 17,86 млн гривень, вартість активів клубу – 2,71 млн гривень, доход від реалізації товарів і послуг за січень-червень 2006 року – 28,36 млн гривень.

80% футбольного клубу перебуває у комунальній власності Києва, 20% належить учасникам самого клубу, а статутний фонд "Арсеналу" становить 11,8 тис. гривень.

"Дело"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!